Agencije

Alexander Tour Company Ltd.

Adresa: Pop Bogomil 40, sprat 6, app 11-12

Mesto: Sofija

Poštanski broj: 1400

Država Bugarska

O nama

Alexander Tour Company je agencija za kreiranje posebih događaja već 23 godine. I dalje je strastvena za stvaranje inspirativnih putovanja i iskustava.

Višejezični tim radi na planiraju i sprovođenju jedinstvenih događaja, bez obzira na interesovanja, broj učesnika ili budžet. Tim iskusnih konsultanata je u stanju da obezbedi kompletan asortiman najboljih usluga / proizvoda vezanih za poslovna i privatna putovanja.

Prioritet u radu agencije je pažnja usmerena na detalje i mogućnost da pruži inovativnu prvoklasnu uslugu uz potpuno prepoznavanje i razumevanje zahteva svih klijenata. Filozofija agencije je da ponudi široku paletu usluga koje pružaju pravu vrednost za klijente i ostavljaju dugotrajan utisak gde god da putuju po Bugarskoj.

Sa odličnim poznavanjem zemlje kao destinacije, godinama iskustva i odličnim odnosima sa lokalnim partnerima, Alexander Tour sprovodi besprekorno organizovanje sastanaka i događaja. Tokom godina agencija je razvila veoma jake veze sa svojim dobavljačima, obezbeđujući zavidnu reputaciju u industriji i poznavanju destinacije.

Izazovi koje je prihvatila u poslednjih dvadeset godina obuhvataju organizaciju različitih tipova događaja od implementacije i upravljanja kongresima za hiljade delegata do incentive putovanja za grupe od nekoliko pojedinaca; pa od brain storming i team buildinga za kompanije do nagradnih putovanja.

Naši klijenti

Berlin Messe, Germany
Council of Europe, Strassburg
Croatia National Football Team,Croatian
CODIX
Coca Cola
Dacia
Fulbright
Pfizer
Heinz
Glaxo Smith & Klyne
FC Leeds United Supporters Club, UK
FC Manchrester United, UK
FC Porto

GPS Koordinate

Alexander Tour Company Ltd. se nalazi prema GPS koordinatama na:

42.703858 (Širine / Latitude)
23.323131 (Dužine / Longitude)

Google Maps
Alexander Tour Company Ltd.