Agencije

Astakos Travel Club

Adresa: Jadranski put 16

Mesto: Kopaonik

Poštanski broj: 36354

Država Srbija

"astakos-travel-club@bestsolutions.rs"

O nama

Astakos Travel & Events ima kancelarije u Beogradu i Budvi, dva glavna turistička receptivna i emitivna, kao i poslovna centra u Srbiji i u Crnoj Gori.

Agencija je osnovana 1992. godine, a zahvaljujući kvalitetnom radu i cenjenim klijentima napredovala je iz godine u godinu. Danas, agencija Astakos je jedna od prestižnih MICE agencija u kongresnoj industriji Srbije.

Šta radimo:

Prema međunarodnim standardima PCO (Professional Congress Organizer) i DMC (Destination Management Company),Astakos je agencija specijalizovana za organizaciju kongresa, konferencija, korporativnih događaja, poslovnih putovanja, društvenih događaja, raznih vrsta sastanaka, seminara, lansiranja proizvoda, motivacionih putovanja.

Gde:

Srbija – neistražena destinacija, koja ima bogato istorijsko i kulturno nasleđe, srednjevekovne manastire i raznolikost 38 nacija, kao i činjenica da je vekovima bila raskrsnica čini je destinacijom vrednom istraživanja.

Crna Gora – zemlja divlje lepote ima skoro sve, čisto more i peščane plaže, najveće jezero na Balkanu, drugi po veličini kanjon na svetu, divlje planine, pitome plaže i još mnogo, mnogo toga.

Zašto baš mi:

Zbog posvećenosti klijentu, pasije zaposlenih da istraže nove mogućnosti i da usvojie nova znanja i tehnologije, zbog njihovog iskustva i sposobnosti rešavanja problema.

Članstva:

Astakos je od 2006. godine član ICCA asocijacije, koja je najpoznatija i najpriznatija svetska asocijacija kongresnih agencija i profesionalnih, strukovnih udruženja i asocijacija. ICCA standard je nepisano pravilo u kongresnoj industriji.

YUTA član od 1993. godine, bivša asocijacija Jugoslovenskih putničkih agencija, sada Udruženje turističkih agencija Srbije.

Serbian Convention Bureau – osnivač i aktivni član, član Advisory board-a
Montenegro Convention Bureau – osnivač i aktivni član

Asocijacije:

Agencija je ugovorna, tzv. core PCO za neke od najvećih domaćih asocijacija, među kojima su:

* Udruženje za humanu reprodukciju Srbije
* Udruženje za perinatalnu medicinu Srbije i Crne Gore
* Udruženje za humanu reprodukciju Crne Gore
* Udruženje pravnika Srbija
* Udruženje knjigovođa „Žuta knjiga”
* Ginekološka sekcija društva ljekara Crne Gore
* Udruženje agroekonomista Srbije
* Udruženje živinara Srbije
* Udruženje veterinara Srbije

Astakos je takođe i ovlašćena agencija od strane sledećih Evropskih i svetskih asocijacija

* EFIM
* ESHRE
* EUROPAEDIATRICS
* The Fetus as a Patient
* IAPD
* IDOF
* MSRM
* MEDUOG
* SEESPM

Naši klijenti

Actavis Trading Srbija, Alico Atina, Alter Modus Podgorica, Američka ambasada Beograd, ARC International, Bank Agricole Pariz, Bayer Srbija, BDIZ EDI Minhen, CEDET Beograd, CHECCI

GPS Koordinate

Astakos Travel Club se nalazi prema GPS koordinatama na:

42.28458 (Širine / Latitude)
18.835697 (Dužine / Longitude)

Google Maps