Agencije

Business Travel & Services - Kompas

Adresa: Obilićev venac 18 - 20

Mesto: Beograd

Poštanski broj: 11000

Država Srbija

Telefon: +381 11 3960 388

O nama

Business travel & services (BTS) - Kompas je agencija koja se bavi organizovanjem poslovnih putovanja i pružanjem usluga korporativnim klijentima shodno potrebama njihove kompanije, timova i pojedinaca koji obavljaju specifične poslove u zemlji i inostranstvu.

Agencija je posvećena pružanju visokokvalitetnih usluga kako bi se putovanje odvijalo onako kako su klijent, njihovi poslovni partneri i saradnici planirali, bilo da se radi o ugovaranju poslova, poseti poslovnim skupovima, kongresima, sajmovima, konferencijama, seminarima ili studijskim i motivacionim putovanjima.

Tim agencije BTS - Kompas je tu kada se javi potreba za organizacijom sastanka korporativnog planiranja, izgradnje i negovanja poslovnih timova, edukativnih skupova…, jednom rečju za sva putovanja i organizaciju događaja koje nalažu korporacijske obaveze klijenta.

Za svoje klijente i njihove porodice BTS - Kompas organizuje i odmore u zemlji i inostranstvu dizajnirane prema njihovoj želji i potrebama.

BTS - Kompas insistira na vrhunskom kavlitetu usluga, negovanju najboljih praksi i visokoj profesionalnosti zaposlenih kao svog najvažnijeg resursa. Kada se govori o načinu rada, misli se na kreativnost i imaginaciju koja vodi zaposlene, detalje o kojima vode računa, pasiju sa kojom rade i usluge dostojne pamćenja.

BTS - Kompas postoji da bi zadovoljio očekivanja svojih klijenata.

Naši klijenti

GPS Koordinate

Business Travel & Services - Kompas se nalazi prema GPS koordinatama na:

44.816128 (Širine / Latitude)
20.457645 (Dužine / Longitude)

Google Maps
Business Travel & Services - Kompas