Agencije

HRG Srbija & Crna Gora

Adresa: Topličin Venac 19-21

Mesto: Beograd

Poštanski broj: 11000

Država Srbija

Telefon "\"\\\"+381 11 39 60 388\\\"\""

"\"\\\"hrg@bestsolutions.rs\\\"\""

O nama

Hogg Robinson Group

HRG - Hogg Robinson Grupa, je međunarodna više puta nagrađivana kompanija koja se bavi korporativnim putnim uslugama. Osnovana 1845. godine sa sedištem u Basingstoku, Hampshire, Engleska, HRG kompanija se specijalizovala u oblasti putovanja kao i pružanja finansijske i putne analitike, gde uz pomoć vlastitih tehnoloških instrumenta pruža najbolja rešenja i proizvode iz oblasti korporativnih putnih usluga.

Sa međunarodnom mrežom koja se prostire na više od 120 zemalja, HRG obezbeđuje vrhunsko poznavanje lokalnih tržista i stručnost na globalnom nivou, zahvaljujući prisustvu u Severnoj Americi, Evropi, Aziji, Africi, Latinskoj Americi i MEWA zemaljama (Bliski Istok i Zapadna Azija).

HRG Serbia & Montenegro

Kao lider u pružanju korporativnog putnog servisa sa kreativnim timom od 35 posvećenih profesionalaca, sa sedištem u Beogradu i dva ogranka u Beogradu i Novom Sadu, HRG Srbija & Crna Gora obezbeđuje svojim klijentima najbolja rešenja u oblasti korporativnih putovanja, sastanka, incentive putovanja i specijalnih događaja.

Posebnost HRG, leži u sposobnosti da bez ograničenja, svuda u svetu sa istim standardima, podjednakim uspehom i pažnjom pruža usluge koje uključuju korporativni putni menadžment, konsalting kao i events & meeting menadžment, za velike međunarodne, ali i male nacionalne organizacije, profesionalne asocijacije i naučno-stručna udruženja.

Naši klijenti

Raiffeisen,
Eurobank,
Erste,
Citibank,
KPMG,
Ernst & Young,
PWC,
Deloitte,
SAP,
Ball Packaging,
Ericsson,
BAT,
IKEA,
Coca Cola,
Pepsico,
NBS,
NIS,
VIP,
Holcim,
Philip Morris,
DuPont,
Lafarge

GPS Koordinate

HRG Srbija & Crna Gora se nalazi prema GPS koordinatama na:

44.816394 (Širine / Latitude)
20.454855 (Dužine / Longitude)

Google Maps