Agencije

Carpe Diem Travel

Adresa: Maršala Birjuzova 45

Mesto: Beograd

Poštanski broj: 11000

Država Srbija

Telefon: + 381 11 77 00 245

Telefon: + 381 62 262 278

O nama

Carpe Diem Travel je privatna turistička agencija, koja je osnovana u januaru 2014. godine sa licencom OTP 13/2014 koja je dodeljena za šifru delatnosti 79.12. tour operator, M.I.C.E. i DMC agencija.

Glavni cilj agencije Carpe Diem Travel je da obuhvati sve turističke usluge koje se odnose na poslovna putovanja. U najvećoj meri klijenti agencije su poslovni ljudi, koji od agencije Carpe Diem Travel očekuju i dobijaju pun servis i vrhunski kvalitet usluge.
Tim agencije putnike prati do povratka sa puta, uz dostupnost od 24 sata za sve vanredne situacije. Stručan tim agencije ima radno iskustvo od 30 godina koje klijentima garantuje pouzdanog partnera i visok kvalitet usluge.
Carpe Diem Travel je uz najsavremeniju tehničku opremu uključena u međunarodni sistem poslovanja i protoka informacija.

Agencija svoje turističke usluge pruža kako pojedincima tako i grupama. Usluge koje agencija pruža su prodaja avio karata, prevoznih dokumenata, organizacija prevoza, prodaja smeštajnih kapaciteta, ulaznica za različite manifestacije, turističke obilaske, organizacija različitih privatnih i poslovnih putovanja, paket aranžmana skrojenih po meri, podsticajnih – incentive putovanja, organizacija specijalizovanih skupova (seminari, kongresi, team building programi).

Programi i usluge koje se nude klijentima agencije Carpe Diem Travel su kreirani uz pažljiv odabir detalja, sa željom da svako putovanje bude nezaboravan doživljaj.

Naši klijenti

GPS Koordinate

Carpe Diem Travel se nalazi prema GPS koordinatama na:

44.816094 (Širine / Latitude)
20.454344 (Dužine / Longitude)

Google Maps
Carpe Diem Travel