Agencije

TerraNautika Montenegro

Adresa: Antuna Barca 10

Mesto: Tivat

Poštanski broj: 85320

Država Crna Gora

Telefon: +382 32 672 066

O nama

Kroz posvećenost, strast, stručnost, timski rad i poštenje, agencija TerraNautika pretvara viziju klijenta u smislenu stvarnost! TerraNautika Montenegro specijalizovana je za organizaciju nezaboravnih incentive-a, profesionalnih sastanaka, multinacionalnih kongresa, predstavljanja auta i korporativnih događaja s prirodnim avanturističkim dodirom.

Istražite Crnu Goru, zemlju koja je 2 sata udaljena od srednje Evrope i koja nudi toliko prirodnih bogatstava, ljepota i različitosti: planine, idilična jezera, divlje rijeke, plavo more, zelene pašnjake i izvrsne kanjone.

Velika prednost Crne Gore je što nudi velik raspon avanturističkih incentive aktivnosti koje spajaju planine i more, kulturna i prirodna okruženja, zimu i ljeto, akciju i opuštanje, luksuz i autohtonost. U jednom danu klijenti će imati priliku da rone u Jadranskom moru, ručaju na obalama Skadarskog jezera i uživaju skijajući u crnogorskim planinama.

Kao kompanija koja se bavi destinacijskim menadžmentom, agencija nudi kreativnost i logističku stručnost koja je klijentima potrebna u Crnoj Gori i njenim susjednim zemljama, kako bi im osigurali najbolju ponudu kao najbolji odgovor na njihov upit.

Naši klijenti

Van Marcke,
Fintro,
Euphony,
Mobistar,
Hoya,
Nissan,
Credit Mutuel,
Ergo,
Toshiba,
Total,
HMI,
Peugeot,
BMW,
Renault,
Orange,
Cetelem,
R+V Group,

GPS Koordinate

TerraNautika Montenegro se nalazi prema GPS koordinatama na:

42.4259538 (Širine / Latitude)
18.7023506 (Dužine / Longitude)

Google Maps
TerraNautika Montenegro