Agencije

BS Events doo - Travel & Events Management Company

Adresa: Vitanovačka 18/5

Mesto: Beograd

Poštanski broj: 11000

Država Srbija

Telefon: + 381 11 3960388

O nama

BS Events d.o.o. je vaš pouzdan partner za putovanja i događaje sa skoro 20 godina iskustva. Specijalizovani smo za kreiranje personalizovanih iskustava prilagođenih željama i potrebama kompanija i udruženja, kao i poslovnih ljudi.

BS Events je takođe zvanična agencija regionalnog portala za organizaciju događaja i selekciju hotela www.kongresniturizam.com.

Sa našim širokim znanjem i stručnošću, nudimo spektar destinacija i lokacija (regionalnih i šire) i opcija događaja koji odgovaraju vašim interesima. Bez obzira da li treba da organizujete incentiv za top menadžment ili poslovne partnere, tim bilding za zaposlene, Porodični dan, kongres sa registracijama i kotizacijama ili vam je potrebna samo avio karta i smeštaj za poslovni put, mi smo za vas.

Naš pristup se svodi na prilagođavanje. Blisko sarađujemo sa vama kako bismo razumeli vaše potrebe i preferencije, kreirajući rute koje prevazilaze vaša očekivanja. Očekujte pažnju na detalje i izuzetnu uslugu na svakom koraku.

Iskusite razliku koju naše godine posvećenosti i iskustva mogu učiniti. Dozvolite nam da vas povedemo na putovanje gde je svaki trenutak pažljivo isplaniran, a svaki događaj ostavlja trajni utisak.

Naši klijenti

Neke od kompanija za koje smo radili kao travel & event menadžment agencija jesu Coca Cola Hellenic, L’oreal, Astra Zeneca, Nordeus, Logeecom, Oktal Pharma, Takeda, Berlin Chemie, Boeringer, Exit i Womba konferencija, Michelin, razna medicinska Udruženja (Novosadski Onkološki Kongres, Stručno Savetovanje Komore Zravstvenih Ustanova Srbije) i tako dalje, da napomenemo ovde neka od njih.BS EVENTS doo

Event Management Company

License: OTP 45/2023
Bank: Unicredit Bank Srbija A.D.- Beograd
Bank account: 170-0030039075000-43
Bank guarantee:
Bussiness name: UNICREDIT BANК SRBIJA A.D., BEOGRAD (STARI GRAD)
Registration number: 17324918
Bank guarantee number: 04777-02-025213