Članstvo

Ukoliko želite da uvrstimo Vaš hotel, prostor ili uslugu koju pružate u domenu organizacije događaja na vodeći regionalni portal www.kongresniturizam.com , u skladu sa vašim kapacitetima i marketing planom, možete odabrati jedan od 3 godišnja paketa (članarine):

STANDARD PAKET

 • online prezentacija: (SEEmice.com, kongresniturizam.com)


CENA: 780 € za 12 meseci

PREMIUM PAKET

 • online prezentacija: (SEEmice.com, kongresniturizam.com)
 • + baner na podstrani
 • kratki PR članak na SEEbtm online
CENA: 2650 € za 12 meseci

PREMIUM PLUS PAKET

 • online prezentacija: (SEEmice.com, kongresniturizam.com)
 • + baner na home strani
 • veliki PR članak na SEEbtm online
CENA: 3720 € za 12 meseci

Na regionalnom portalu za organizaciju događaja i event menadžment www.kongresniturizam.com predstavljeni su najznačajniji hoteli i prostori iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i regiona za organizaciju kongresa, konferencija, seminara, tim bildinga, sastanaka.

Od 2006. godine portal www.kongresniturizam.com ujedinjuje kongresnu ponudu regiona i postavlja standarde u marketingu i prodaji u oblasti kongresnog turizma.

Za sva pitanja, sugestije i pomoć u odabiru pravog paketa za vas, možete nas dobiti putem mejla office@kongresniturizam.com ili na telefon +381 11 3960 388

Ko treba da bude prisutan na www.kongresniturizam.com?

 • Hoteli i prostori koji žele da povećaju prodaju i obim posla vezan za kongresni i poslovni turizam
 • Novootvoreni hoteli koji imaju sale za sastanke i konferencije
 • Hoteli u pre-opening fazi koji imaju za ciljnu grupu poslovne grupe
 • Svi hoteli i event prostori koji žele da se pronađu u svesti organizatora događaja
 • Hoteli koji su renovirali ili dogradili kongresne kapacitete i žele da se promovišu kao pravi izbor za organizaciju događaja
 • Pružaoci usluga u domenu organizacije događaja

Šta podrazumeva godišnja članarina?

 • Prisustvo na godinu dana (12) meseci na portalu za organizatore događaja www.kongresniturizam.com i www.SEEmice.com
 • Kompletnu onlajn prezentaciju, posvećenu isključivo vašem hotelu, prostoru ili agenciji urađenu po poslednjim standardima
 • Listing prezentacije i na web sajtu SEEbtm časopisa u specijalno kreiranom odeljku “Kongresniturizam.com preporuke“ / “SEEmice.com recommendations”
 • Oglašavanje u specijalizovanom časopisu SEE business travel & meetings (važi za Premium i Premium Plus pakete)
 • Objave na društvenim mrežama vezane za članstvo, novosti u poslovanju i promocije događaja
 • Objave kratkih vesti u SEEbtm časopisu (print i/ili digital) vezane za novosti, događaje, renovirane i proširene kapacitete
 • Nominaciju Vašeg Hotela/prostora za SEEbtm Awards – najbolji u kongresnom turizmu regiona (važi za Premium i Premium Plus pakete)
 • Pozivnicu za ekskluzivno okupljanje kongresne industrije regiona u Beogradu – SEEbtm party
 • Pored promocije putem naših specijalizovanih medija i direktnu preporuku kod organizatora događaja
 • Pozicioniranje Vašeg hotela, prostora ili agencije kao relevantne za kongresni i poslovni turizam

Šta kažu naši dugogodišnji partneri o saradnji?

Dugogodišnja uspešna saradnja sa portalom Kongresniturizam i magazinom SEEbtm je primer kako se može uspostaviti odnos poverenja i profesionalnosti među partnerima. Počeli smo kao saradnici , ali su nam ostvareni rezultati i uspesi dali za pravo da upotrebimo reč partnerstvo.
Uvek je prisutna očekivana medijska podrška , što doprinosi efikasnoj komunikaciji sa našom ciljnom grupom. Uvereni smo da je ovakav naš odnos ostvario efekte i u javnosti i da smo postigli reputaciju koja će nam zajednički doneti nove uspehe .

Vesna Vlatković
Marketing & PR menadžer, A hoteli

Proaktivni - promptni i precizni, iznad svega pouzdani partneri hotelske grupe Montenegro stars, ali slobodno mogu reći svih subjekata koji se bave razvojem i promocijom kongresnog turizma u regionu Jugoistočne Evrope.
Želim Vam da idalje napredujete, usavršavate se, te da sveobuhvatnim informisanjem svoje prisustvo trajno produžite.

Žarko Radulović
suvlasnik hotelske grupe Montenegro stars, Bečići, Crna Gora

Na portalu Kongresnog turizma smo prisutni još od pre-opening faze hotela. Mislim da to već dovoljno govori o značaju prisutnosti na istom, za prodaju i promociju kongresnih kapaciteta. Prezentacija na portalu omogućila je našem hotelu da brzo dosegne do širokog auditorijuma potencijalnih korisnika naših sadržaja i usluga, a samim tim i pozicioniranje na ovom trzistu.
Časopis SEEbtm je dodatni, ništa manje značajan, alat za promociju, ali i profesionalan vodič kroz krongresnu industriju, koji nam omogućava da uvijek budemo u toku sa novitetima i trendovima ovog sektora.

Milena Brajović
Izvršni direktor, Verde Complex, Podgorica

Suradnja s portalom, ali i magazinom SEEbtm, je pomogla i doprinijela prepoznatljivosti naše grupacije, HUP – Zagreb, kao i prepoznatljivosti naših brandova, naših kongresnih i poslovnih hotela u Zagrebu.
Sam prikaz hotela je stručno odrađen, jasan i pregledan, a dodano cijeloj priči doprinosi i PR o grupaciji i hotelima, koji se očituje u magazinu. Svakako, hvalevrijedan projekt.

HUP Zagreb

„Surađujući dugi niz godina s portalom i magazinom SEEbtm, te s obzirom na odlične rezultate koje smo ostavarili koristivši iste u pozicioniranju hotela kao „must have“ mjesta susreta i događanja odlučili smo se upotrijebiti SEEbtm i za poziconiranje Crvene Luke.
Crvena Luka je prije tri godine bila potpuno nepoznanica na kongresnom tržištu. Započeli smo suradnju s portalom i SEEbtm magazinom, te sada mnogobrojne tvrtke i PCO-i i DMC-ovi surađuju s nama. Linkom smo povezali portal Kongresni turizam i našu web stranicu i kroz to smo omogućili našim gostima i gostima portala da lakše dođu do svih potrebnih informacija vezano uz ponudu Crvene Luke.“

Suzana Marić
Direktorka prodaje i marketinga, Crvena Luka, Biograd na moru

Iz ugla marketara, važno je da na regionalnom nivou imamo medije koji su specijalizovani za razvoj kongresne industrije. Vi ste u tome apsolutni lider i zadovoljstvo je imati vas kao medijsku, profesionalnu i partnersku podršku.

Svetlana Kostić
Marketing menadžer, MK Group

MEMBERS OF THE BEST SOLUTIONS