Kako radi portal

Šta je kongresniturizam.com?

www.kongresniturizam.com je više od 12 godina vodeći regionalni portal za organizaciju svih vrsta događaja, sa bazom od preko 220 proverenih hotela, kongresnih centara, event prostora i pružalaca usluga na teritoriji Jugoistočne Evrope.

Kome je namenjen?

Portal Kongresni turizam služi za pronalaženje najboljih hotela, prostora i svih ostalih usluga potrebnih pri planiranju i u organizaciji događaja. Namenjen je kompanijama i organizacijama, tačnije event menadžerima i turističkim agencijama, kao i ostalima koji se bave ovim poslom, a trebaju pouzdanog partnera – pomoć, savet, pregovaranje sa dobavljačima, brzu i prezicnu realizaciju.

Kako radi pretraga?

Jednostavnom pretragom (samo jednim klikom na home strani) izlistavaju se hoteli, prostori ili agencije, čiji izbor može da se suzi korišćenjem pametnih filtera, shodno potrebnim kapacitetima, postavkama sale, preferiranoj kategorizaciji, kao i prema željenoj destinaciji(ama) i ostalim kriterijumima važnih za event planere. Kada se pretragom dođe do hotela, event prostora ili agencije koji potencijalno odgovaraju potrebama događaja, svaki od njih može da se stavi u Favorites (ikonica srce), kako bi se sačuvali za kasnije – da se naknadno razmatraju ili da im se zbirno svima pošalje upit (mogućnost za registrovane korisnike) koji stiže odvojeno na mejl adrese svakoga od njih. Svaki od hotela, event prostora ili kongresnih centara ima takođe na svojoj prezentaciji dugme UPIT koji služi da se njima pošalje upit pojedinačno.

Ima puno hotela i prostora, kako da znam koji da odaberem?

Korisnici portala mogu da pošalju upit i portalu www.kongresniturizam.com koristeći dugme NAPRAVI UPIT sa desne strane u hederu sajta (ili putem strane KONTAKT), ukoliko žele da im event menadžeri Kongresnog turizma sa višegodišnjim iskustvom i poznavanjem tržišta, pomognu pri izboru dobavljača i/ili dostavljanju ponuda. Napomena: Navedena usluga je besplatna za korisnike portala.